Weerzien met Raymon Fabrie

In het AD/Rotterdams Dagblad is een rubriek met als titel ‘Weerzien met’. Sporters uit de regio Rotterdam, die ooit furore maakten in hun tak van sport, worden bezocht, en er wordt teruggeblikt op hun sportieve carriere. Snookerspeler Raymon Fabrie, vijfvoudig Nederlands Snookerkampioen bij de senioren van Nederland, komt ook aan de beurt.

Fabrie vierde hoogtijdagen in het Snookercentrum Spijkenisse en speelde zelfs in de competitie in de eredivisie voor het Snookercentrum. Velen herinneren zich dat nog en de vraag rees om van het weerzien met Raymon Fabrie iets speciaals te maken. De herinneringen aan ‘zijn periode’ liggen kennelijk nog vers in het geheugen.

Vandaar dat op donderdag 24 november 2011 een super speed snookertoernooi wordt gehouden in het snooker-poole-en dartcentrum Spijkenisse. De meester van de rode en gekleurde ballen zal natuurlijk niet ontbreken.  Er wordt gespeeld met drie rode ballen. Degene die de meeste punten tegen Raymon Fabrie maakt, of  zelfs van hem wint, krijgt eeuwige roem. Zin in die uitdaging! Opgeven aan de bar van het snookercentrum. Meedoen kost vijf euro. De opbrengst gaat naar team 61 dat meedoet aan de Roparun 2012.